有線續約,個價得唔得

岩岩到期,新價 $239 without HD, $269 with HD (包世界杯) ,兩年約,OK?

原帖由 cranberry 於 2009-9-4 12:30 發表
岩岩到期,新價 $239 without HD, $269 with HD (包世界杯) ,兩年約,OK?

梗係唔OK啦!
電腦節cable擺檔,做209一個月,送埋高清
一定要同佢講數, 否則實比佢地搵笨.

原帖由 PN420 於 2009-9-4 13:04 發表

梗係唔OK啦!
電腦節cable擺檔,做209一個月,送埋高清
一定要同佢講數, 否則實比佢地搵笨.

包唔包NBA TV

請問依家有線有幾多個高清台 ?

$209, 全台? 有限制嗎?

回覆 3#, 5# 的帖子

附圖應可說明一切.
(上載受限制,要降低解象度, 見諒.)
PS: No NBA

原帖由 cranberry 於 2009-9-4 12:30 發表

我用緊 $240 基本台連上網, 如果下年續約佢平唔過$200 就決定會cut

專門店8月個時做 $239 w/HD,剛到期客+無約客可用,當新客處理

原帖由 Kelma 於 2009-9-4 13:34 發表
請問依家有線有幾多個高清台 ?

3~
201,202,211(ASN-HD)

原帖由 joeching 於 2009-9-4 23:23 發表

我用緊 $240 基本台連上網, 如果下年續約佢平唔過$200 就決定會cut

cut cable!!!!
睇下 "希特拉" 都取消唔到有線合約..............hahahaoaohahoaoaha
http://www.youtube.com/watch?v=dAFbbyzpk-8

good luck