想睇cable 1台/大廈cctv 係咪要一定要用有Analog的手指?

MP ProHDTV Ultra  < ok?
MP PoHDTV 4 < 插大廈天線睇唔睇到?

Magic-Pro ProHDTV Ultra <唔係用8G75會唔會收得冇咁好?

要analogue/hybid tv card

如果o係Ultra同4揀,個人偏好後者
唔鍾意條細頭轉大頭線,好似好易壞咁

當然亦可以去鴨記買呢D轉頭代替條線:

當然亦可以去鴨記買呢D轉頭代替條線: ...
inewsreport 發表於 2010-1-23 09:23

最衰pro 4 睇唔到analog D台....

最衰pro 4 睇唔到analog D台....
學生一名 發表於 2010-1-23 12:13

係喎...4收唔到模擬,要收模擬應該買Dual 3
http://magic-pro.com/product/other/ProHDTV_Dual3.htm

請問除o左呢款手指之外
有無機頂盒都可以做到雙模式接收?

any body can help?

當然亦可以去鴨記買呢D轉頭代替條線: ...
inewsreport 發表於 2010-1-23 09:23

用返有線轉頭耐用好 d , 因為天線條線好粗長時間受壓金屬轉頭好易斷針