團購的DBC DH-2 (正!) (不過未換領的要延期一星期!)

今早11時取了貨, 包裝精美, 包括附送的Panasonic 耳筒一樣好正。
主機是英國設計, 台灣製造, 各方面效果都非常滿意。
只是不滿意目前香港發射站的訊號不夠理想。

另外, 剛收到通知, 今天開始換領的DH-2突然要押後到28日(下星期一才能換領), 不知何故? 唔夠貨?
那我就少少好彩, 今天一早領取了, 不用延遲一星期。

睇黎係因為延長O左... 原本21/5 完....依家24/5至完...

我尋晚都換到.... 好好彩....

有冇相睇?乜野顔色?
Thanks

我尋日先買咗兩部, 本來想即日去換, 但打電話去換領中心, 無相關信息, 又無真人接聽, 本來想今日去換, 而家又要延期. 唔知有無版友今日都換到?

但奇怪部機無 earphone 跟, 怪唔得跟個 Panasonic earphone la!~ 另外個走馬燈 (OLED display)好似有少少問題, 就係 D 字由右至左走出黎時, 在最左邊一直會有半邊字係最左邊處, 唔知其他人有無呢個情況呢? 不過聲底及現場感沒有 blue-links 好! 同埋每次轉台後唔可以即時聽到聲, 要每次按中間個掣先聽到聲, 感覺有點麻煩...............

我尋日先買咗兩部, 本來想即日去換, 但打電話去換領中心, 無相關信息, 又無真人接聽, 本來想今日去換, 而家 ...
aqua1028 發表於 2012-5-22 11:28

我琴日係尖咀 13:00 左右都仲有好多貨, 同埋仲有好多人換呢部機.......................

但奇怪部機無 earphone 跟, 怪唔得跟個 Panasonic earphone la!~ 另外個走馬燈 (OLED display)好似有少少問 ...
sonycliepda 發表於 2012-5-22 11:35

你個部係乜野顔色?
有冇相睇?
Thanks

早知上星期六去換啦.
docomo 發表於 2012-5-22 12:26

咁你就好彩勒, 星期六冇去到, 因為21日星期一才開始。

你個部係乜野顔色?
有冇相睇?
Thanks
SZA 發表於 2012-5-22 12:04

黃色! 感覺靚啲 Sharp 啲!~