[開箱] Ole Box開箱!!!

第1次呢類機頂盒既產品, 覺得幾新奇, 所以寫個開箱上黎分享下!

外觀同個盒, 不錯吧!!!

Ole Box其實係一個Android既機頂盒, 我本身買番來係想睇下戲, 有得係部TV上下網, 同埋玩下GAMES, 好似係ANGRY BIRD咁…佢有3 CORES, 都行得順, 個介面又幾靚仔!

藍色得黎相當之CYBER!!!!!
用黎試下玩GAME先!!!

第1次, 玩佢跟機送果隻飛鼠黎打……唔太熟, 所以得31分

係MARKET到DOWNLOAD 切水果, 用WIFI DOWNLOAD的, 效果還不錯呀!

成個感覺係幾好的, 行自己部電視到行ANDROID, 同TAB同埋電話都爭好遠, 尤其係睇片個陣!!!! 部野唔算太貴, >2000$, 是acceptable 的!!!

好似幾正, 2K下都唔算貴, 邊到買的??

我見到有d 美x畫好似都有..幾舊水下嘛?

我係和記送埋簽多兩年約,部机係ok,我暫時滿意

好似幾正, 2K下都唔算貴, 邊到買的??
ilovetree 發表於 2012-6-1 15:44

我係高登買的!!

我係和記送埋簽多兩年約,部机係ok,我暫時滿意
早早你 發表於 2012-6-3 06:05

我用左一輪都好滿意佢既表現, 絕對對得住佢既價錢!

我用左一輪都好滿意佢既表現, 絕對對得住佢既價錢!
windydos 發表於 2012-6-5 10:55

3成日打來,話送呢部機   計落$12X 乘24個月, 假如寬頻$99月費來計   計落部野 6百左右,但問題來了

師兄急救   我想買來玩我串流電視個apps名  vulkano ,  串我家中i-cable
本身無得破解搞到我之前真金白銀比錢買了..............現在情況來了,好想知個ole box 有無得用翻play store 自已個account..........

3成日打來,話送呢部機   計落$12X 乘24個月, 假如寬頻$99月費來計   計落部野 6百左右,但問題來了

師兄 ...
sonic64 發表於 2012-6-6 22:37

用得番PLAY STORE ACC架!

第1次呢類機頂盒既產品用咗兩个月仲开箱?
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... ghlight=&page=1

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 77&pid=27414594
打手味重樓主應該分析一下,其实同團购果部根本一样,係爭隻fly mouse
btw, o记嘅3core其实係指边3core

可唔可以駁天線睇高清電視?