有冇 c hing 用緊 Scott DAB 806?

有冇 c hing 用緊 Scott DAB 806?
請問好用嘛? 接收好唔好?
因為我想搵番部有 Sleep Mode 既 DAB+ Radio!
呢隻同 Tunbow DAB+ Radio 有乜分別?

懷疑是OEM 來的

同以前 OK 賣果部無分別 ...
以前賣果 d Scott 好似出唔到中文, 而家某專門店賣的可以, 可能update 左 firmware..
接收就好一般, 但聲算唔錯, 唔會好單簿咁.

同以前 OK 賣果部無分別 ...
以前賣果 d Scott 好似出唔到中文, 而家某專門店賣的可以, 可能update 左 firm ...
sk2k 發表於 2012-7-18 20:30

Scott 806 出到中文?可以出中文係個賣點,某專門店吾知係吾係 Ideal,接收好一般是否一入室內接收差?

sorry 睇錯, 我講果隻係 "802" .... 四四方方果部..
唔係 "806" ..

sorry 睇錯, 我講果隻係 "802" .... 四四方方果部..
唔係 "806" ..
sk2k 發表於 2012-7-19 00:47

oh 802,802有中文806冇可能硬體冇得更新...

oh 802,802有中文806冇可能硬體冇得更新...
KEPCH 發表於 2012-7-19 01:06

要睇返個硬體support 下嘛?

要睇返個硬體support 下嘛?
good_pig 發表於 2012-7-19 10:14

應該要硬體支持至可以出中文,我暫時未見 philips 山進可以更新後出中文...

應該要硬體支持至可以出中文,我暫時未見 philips 山進可以更新後出中文... ...
KEPCH 發表於 2012-7-19 18:32

山進台灣野都冇..真奇

山進台灣野都冇..真奇
good_pig 發表於 2012-7-19 18:50

如果可以 firmware更新解決出中文,冇可能大廠吾做可能係硬體問題掛.....