數碼聲音廣播 - 政府廣告出動啦

http://www.youtube.com/watch?v=dOqnfcHHBGU
如題

如題
good_pig 發表於 2012-7-18 09:34

『聽得清?看得見?選擇多?』.....如果有信號入到屋的話,或者會係

政府真係唔多要臉

『聽得清?看得見?選擇多?』.....如果有信號入到屋的話,或者會係 。

政府真係唔 ...
cheetah 發表於 2012-7-18 14:10

我屋企放定定都叫收到...公司都有..真好彩

『聽得清?看得見?選擇多?』.....如果有信號入到屋的話,或者會係 。
政府真係唔 ...
cheetah 發表於 2012-7-18 14:10

係囉,幾時攪掂係 FM/TV 個插座到出埋數碼聲音廣播 信號吖

係囉,幾時攪掂係 FM/TV 個插座到出埋數碼聲音廣播 信號吖
yufleung 發表於 2012-7-18 16:45

香港的 DAB+ 以 Band III channel 11C 傳輸, 而整個 Band III 在大廈公共天線系統一早被用作傳輸有線電視, 要同有線協調先可以騰出 11C

政府係咪想我係元朗用魚骨收

搞搞下, "數碼聲音廣播" 變成 "網上數碼聲音廣播"

香港的 DAB+ 以 Band III channel 11C 傳輸, 而整個 Band III 在大廈公共天線系統一早被用作傳輸有線電視 ...
how_do_i_know_a 發表於 2012-7-18 22:43

哦,清楚明白! 謝謝 ...... 係囖,c hing 點會知道嘅   

香港的 DAB+ 以 Band III channel 11C 傳輸, 而整個 Band III 在大廈公共天線系統一早被用作傳輸有線電視 ...
how_do_i_know_a 發表於 2012-7-18 22:43

too bad la...

其實廣告入面咁多隻收音機, 有冇邊款真係 DAB+ 收音機喺市場有出現過?