[開箱] 鴨記電視手指

係鴨記買左隻手指, 插入電腦可看電視.
可看全球電視, 其實幾年前我都買過類似產品,
當時那支叫 "魔力影音棒" 還貼了開箱在本版,
但今次這支可看的台多了很多, 而且很多都是高清,
好多台都好令我有驚喜, 最驚喜係可看北朝鮮電視台!
我而家插了係廳的電腦出電視用了!
可以約滿後停了我廢廢地的BBTV了!
唔講咁多, 睇圖!

AXN HD

CCTV 5

Discovery Channel HD

Thrill

NHK HD

National Geographic Channel HD
NGC HD.jpg

HBO HD
HBO HD.jpg

Eurosport

東森

八大

廣東體育

Russia Today

澳視體育

多謝觀看!

风云直播  can be viewed through brower without any 鴨記電視手指
http://www.fengyunzhibo.com/channel-list

The below covers some other HK, Macau and Taiwan channels
http://www.dstv6.com/

回復 2# tomleehk

How about HBO, AXN, NGC, Discovery, 韓國, 日本, 台灣, 泰國越南等大量電視台?

你睇下水印就知都係免費source, 其中一個係風雲直播:
http://www.fengyunzhibo.com

或者試下search"64碼網絡電視"

BTW下面既都係免費source

但係無用的, 當你最需要佢既時候就睇唔到, 例如第二個, 其實疾到飛起

請問CHING 用緊咩寬頻?有興趣買番隻黎試

风云直播如果個發送訊號的人關咗個直播,你都冇得睇啦..

回復  dicklui

风云直播,哂氣啦
icecream2013 發表於 2013-5-23 13:00

其實就係大陸版JTV
anyway唔洗錢想點?? 唔計波, D日本台算係咁, 依家逢星期六幾萬人一齊睇進擊之巨人, N層彈幕不停飛