幾時會有公司再出for win8/10的高清電視手指??

好似已經冇人出新野

賣少見少..
我拍我自己用緊支手指打左柴無得買返,
而家諗緊要唔要趁仲未"絕種"前入多支做住後備

賣少見少..
我拍我自己用緊支手指打左柴無得買返,
而家諗緊要唔要趁仲未"絕種"前入多支做住後備 ...
34C 發表於 2015-8-24 01:21

我而家有
兩隻magic pro 2,
MyGica D690 x 1,
AverMedia A852R,
Galaxy E7

5隻

我而家有
兩隻magic pro 2,
MyGica D690 x 1,
AverMedia A852R,
Galaxy E7

5隻
friendhtc 發表於 2015-8-24 02:50

請問你隻AverMedia A852R係windows10用唔用到

請問你隻AverMedia A852R係windows10用唔用到
rayw 發表於 2015-8-24 02:56

用到

via HKEPC Reader for Android

我兩張高清pcie (一張收唔到訊號一張睇唔到j2同高清台)
一隻avmedia 852 壞埋
今日行腦場得返magic pro mini 2呢隻仲有得賣
焗買 $278

點解全部廠都唔再出tv Card
之前新蒲崗 v d o com 單tuen 60雙tuen 98 好後悔無買多兩張

我兩張高清pcie (一張收唔到訊號一張睇唔到j2同高清台)
一隻avmedia 852 壞埋
今日行腦場得返magic pro min ...
lok2007 發表於 2015-8-24 16:22

852 逃佬仲賣緊,不過全部正價,三舊幾

之前全新清貨價$99人仔仲送喇叭仔,入左兩隻

唔使一舊仲有野送,真系抵到爛啦!

852 逃佬仲賣緊,不過全部正價,三舊幾

之前全新清貨價$99人仔仲送喇叭仔,入左兩隻 ...
kofz 發表於 2015-8-24 17:07

幾耐之前