下星期日黃金時間播外地賽馬

下星期日黃金時間播外地賽馬 , 令奔跑吧兄弟要取消

08:55PM
賽馬直擊 – 凱旋門大賽[馬會]

之後大把機會
下一次係10月17號(如無意外當日會撞六合彩)

回覆 2# rickycheng78

J2繼承咗以前亞洲台嘅嘢
跑馬攪到常規節目要讓路

呢個星期姊妹淘又變番一至四
因為冇夜馬

回覆  rickycheng78

跑馬攪到常規節目要讓路

呢個姊妹淘又變番一至四
因為冇夜 ...
inewsreport 發表於 2015-9-28 17:47

j2節目為左跑馬好亂

回覆  rickycheng78

跑馬攪到常規節目要讓路

呢個星期姊妹淘又變番一至四
因為 ...
inewsreport 發表於 2015-9-28 17:47

除非有同步廣播(即81 & 85)﹐在其中一個台改播馬﹐否則一定會打亂原本的節目安排。

點解TVB 唔在 81/85 台播馬﹐大家自己估點解啦。

即管睇下出年4月係唔係取消同步廣播。

j2節目為左跑馬好亂
law_chiw 發表於 2015-9-28 17:59

即使無馬仔﹐而家TVB 的特備直播節目(煙花除外)﹐全部都放晒J2台播﹐例如排球直播﹐足球直播。

J2 已經成為TVB 的百搭攝節目的頻道。

即使無馬仔﹐而家TVB 的特備直播節目(煙花除外)﹐全部都放晒J2台播﹐例如排球直播﹐足球直播。
peter_chan 發表於 2015-9-28 21:39

除非係星期六仲有少少可能放 Jade / HDJ

點解TVB 唔在 81/85 台播馬﹐大家自己估點解啦。
peter_chan 發表於 2015-9-28 21:37

收視

J2 已經成為TVB 的百搭攝節目的頻道。

peter_chan 發表於 2015-9-28 21:39

J2 本身係「翡翠2台」嗎,
翡翠台做唔晒既野,唔比 J2 比邊個?

J2 本身係「翡翠2台」嗎,
翡翠台做唔晒既野,唔比 J2 比邊個?
dennis10 發表於 2015-9-29 04:45

既然晚上黃金時間係81/85台同步廣播﹐82台有獨立節目﹐在觀眾多選擇角度出發﹐係唔係應該在8/85台播出?