買mytv super box嘅意義係咩?

宜家可以下載個app免費睇一個月滿意可以繼續
買mytv super售價$780,有ching反映裝唔到其它apps而且好多片要再加錢睇
咁點解要先俾$780出來,如果唔繼續就多舊廢物阻住呢 ?

簡單講喺畀 $780 租使用平台權

*入場費,喺唔同套票,要玩機動嘢都要另外收錢,更加唔包食

「宜家可以下載個app張門票免費一個月滿意可以繼續
買mytv super售價$780,有ching反映唔到其它apps自擕玩具而且好多機動設置要再加錢先有得玩
咁點解要先俾$780出來,如果唔繼續就多舊廢物個廢場霸住起唔到樓呢 ?」

回覆 1# frankfrank

app has low resolution and low bitrate.

You have to buy (or rent) the box to have high bitrate and 1080p or 4K output to a large screen TV.

回覆  frankfrank

app has low resolution and low bitrate.

You have to buy (or rent) the box to hav ...
wklie 發表於 2016-5-27 16:40

This is the point, mytv super app does not adjust the resolution automatically according to network like netflex? Too bad

簡單講喺畀 $780 租使用平台權

*入場費,喺唔同套票,要玩機動嘢都要另外收錢,更加唔包食

「宜家可以下 ...
epc08 發表於 2016-5-27 16:18

特區好聲音評判寒洪: 你的夢想是什麼?
特區參賽者: 做老師
特區好聲音評判妄瘋: 為什麼?
特區參賽者: 因為可以改卷

** 以上純屬搞笑,如有雷同實屬無意 **

意義咪就係比錢睇廣告

用盒子裝Mytv Super全部都lag到喊, 係佢自家既盒子先唔lag, 咁咪有市場囉

用盒子裝Mytv Super全部都lag到喊, 係佢自家既盒子先唔lag, 咁咪有市場囉
nnd 發表於 2016-5-28 20:55

Lag到喊咪唔睇囉,趕客倒自己米,又唔係必須品

Lag到喊咪唔睇囉,趕客倒自己米,又唔係必須品
frankfrank 發表於 2016-5-28 22:13

我用HKBN續約有Mytv Super解碼器連2年會藉送, 主要係比屋企老人家睇

其實mytv super普及之後,會不會有4k翡翠台?