想買個樂視盒睇, 有冇隱憂?

主力當然睇英超, 平NOW一大截 年費計番平均百幾蚊一個月
但好多新聞話佢負債就爆煲, 有D驚一炮買左兩千銀, 之後冇野睇

其實真係爆左咁會點, 係咪堅即時停曬?? NOW會唔會唔受影響??

主力當然睇英超, 平NOW一大截 年費計番平均百幾蚊一個月
但好多新聞話佢負債就爆煲, 有D驚一炮買左兩千銀,  ...
唔識電腦人 發表於 2016-11-10 16:41

你講既事當然有可能發生,不過就算係咁,個盒都唔會即時作廢,可以自己裝app,睇其它野既,都唔算乜都冇...

你講既事當然有可能發生,不過就算係咁,個盒都唔會即時作廢,可以自己裝app,睇其它野既,都唔算乜都冇.. ...
EOS5 發表於 2016-11-10 16:57

盒可以當小米盒子個D咁用?
佢個年費PLAN好甘, 一炮比成千七蚊, 有咩事爆煲真係喊出黎
所以諗緊用NOW會唔會好D(起碼小超人唔會執粒)
但我本身唔賭, 睇得順同清其實已經OK, DELAY一兩分鐘我都唔介意

都係 一樣android box
樂視除了 自家 收費的影視 和 足球
也可當 小米盒一樣  安裝大陸的點播 和 直播
上網找 沙發  或者 當貝市場  再安裝便可

都係 一樣android box
樂視除了 自家 收費的影視 和 足球
也可當 小米盒一樣  安裝大陸的點播 和 直播
上 ...
士碌架 發表於 2016-11-10 17:32

如果咁小米盒都係 $499, 點解要俾 $1700...

盒可以當小米盒子個D咁用?
佢個年費PLAN好甘, 一炮比成千七蚊, 有咩事爆煲真係喊出黎
所以諗緊用NOW會唔 ...
唔識電腦人 發表於 2016-11-10 17:09

你搵啲人買電視機手機”湯”返英超出嚟嗰啲會平好多,不過而家唔知重有冇。

如果咁小米盒都係 $499, 點解要俾 $1700...
enishi 發表於 2016-11-10 19:22

樂視盒 現在係 $594
盒子連6個月超級影視服務
送3個月超級體育組合

唔要體育組合 上個月 $399  現在唔知有無

風險好大, 比我都唔會買

網上冇得買
去過凶宅都冇
想買黎試睇3個月都唔易

驚佢執左香港有 2年冇英超直播