[開箱] PRIMA - PM-3019 迷你機頂盒

DMB-TH 數碼電視制定標準
MPEG-4(HDTV) 高清/MPEG-2(SDTV)標清數碼電視解碼
支援 USB 2.0介面,可支援外置硬盤進行錄影
高清 HDMI及YPbPr,1080P/1080I/720P576P/576I解碼度輸出
支援 4:3/16:9 畫面模式,待機錄影
AC3/PCM 數碼音頻輸出
電子節目表 EPG(長達7日)
繁體中文及英文操作功能表
多種播放語言選擇 / 單聲道 / 立體聲調挍
支援音頻 / 視頻 / 圖片多媒體播放
自動頻道搜尋 / 手動頻道搜尋及自動儲存
視頻輸出 : HDMI,YPbPr,Composite,RF
音頻輸出 : 同軸 / RCA *輸入:FR.USB

電壓:100-240V
功率:12V 1.2A
尺寸:250 x 170 x 55mm
保養詳情:
由商戶提供1年保養

用 USB 2.5" HDD 錄影,部機認唔認到?

用 USB 2.5" HDD 錄影,部機認唔認到?
lotus123 發表於 2016-12-3 13:11

有時間拆個 2.5 出嚟試吓~

有時間拆個 2.5 出嚟試吓~
Mickey616 發表於 2016-12-3 14:05

有問題的話,可能會 corrupt 咗個HDD,最好都係 backup 咗先好試   

1.請問prima錄完出來的影片格式係咩?

2.同埋買左幾錢?

操作介面似足我部 8 仔 !!

遮住坦克車幅嘢可否設定唔彈出 ?? 好憎阻住視綫

1.請問prima錄完出來的影片格式係咩?

small 發表於 2016-12-3 17:23

段估係 .mts 格式
我有兩個唔同形號o易既PRIMA 機頂盒, 兩個錄出黎都係 .mts 格式

段估係 .mts 格式
我有兩個唔同形號o易既PRIMA 機頂盒, 兩個錄出黎都係 .mts 格式 ...
James8888 發表於 2016-12-5 01:15

我部 8 仔都係 .mts

大有可能軟件相同