小米電視官方加價?

有無攪錯玩加價?

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# topwai~威威
Le加價,佢已經冇需要同佢鬥賤

買佢既香港人通常都係未發現 小米電視 係一個巨型廣告箱....

開機睇廣告
開完機睇廣告
屏保睇廣告
播片睇廣告
暫停影片睇廣告
桌面睇廣告
.....

自從買了智能電視 , 我下一部電視一定只買冇任何智慧功能!
又慢又多問題.

好似成本升先加價 有d手機都有加

買佢既香港人通常都係未發現 小米電視 係一個巨型廣告箱....

開機睇廣告
開完機睇廣告
屏保睇廣告
播片睇 ...
freefdhk 發表於 2017-1-12 12:49

樂視都係

回覆  topwai~威威
Le加價,佢已經冇需要同佢鬥賤
cpk 發表於 2017-1-12 12:32

D人成日吊樂視,但而家已經$2999買唔返43寸送兩年英超   

樂視都係

topwai~威威 發表於 2017-1-12 13:44

樂視都係得開機關機廣告啫,少好多。

開機睇廣告
開完機睇廣告
屏保睇廣告
播片睇 ...
freefdhk 發表於 2017-1-12 12:49

依家要搵部非智能電視都難,但你可以揀唔係行Android嘅智能電視,例如LG嘅WebOS,Panasonic嘅Firefox OS同Samsung嘅Tizen

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - iPhone

依家要搵部非智能電視都難,但你可以揀唔係行Android嘅智能電視,例如LG嘅WebOS,Panasonic嘅Firef ...
kelvinhin 發表於 2017-1-18 11:38

LG  同 PANASONIC 應該好好多啦.

小米同樂視 好似認為部電視係免費送比你地 ,
強行迫你UPDATE FW , 迫你越UP越多廣告 ,
好似真係認為人地冇出過錢咁.
分分鐘遲下連個電視都內建幫官方背後做礦機 , 做流量CDN.

LG  同 PANASONIC 應該好好多啦.

小米同樂視 好似認為部電視係免費送比你地 ,
強行迫你UPDATE FW ...
freefdhk 發表於 2017-1-20 14:31

樂視更新咗三四次都冇多廣告,都淨係15秒開機,3秒關機廣告。