宜家係咪好少人玩高清手指?

琴日去間舖問,佢話無得賣
因為無MUD人玩

真的嗎?
THX

因為無MUD人玩

真的嗎?
THX
luckiejacky 發表於 2017-4-11 12:14

好多廠唔出,舊嘢又無driver for win10

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

因為無MUD人玩

真的嗎?
THX
luckiejacky 發表於 2017-4-11 12:14

早排黃金仲有magic pro高清手指賣,不過唔知賣哂未

好難買, 以前好多卡,一年前去買,差不多冇晒,只有少量一兩隻既手指,原因可能係網絡電視流行。

因為無MUD人玩

真的嗎?
THX

我仲用緊手指,接收方面天線比網絡更穩定。
宜家只有MAGIC-PRO有MINI 2 PRO手指出售。

我仲用緊手指,接收方面天線比網絡更穩定。
宜家只有MAGIC-PRO有MINI 2 PRO手指出售。 ...
simon2012a 發表於 2017-4-11 13:26

每人居住環境唔用,天線未必穩定過網絡

我有卡有手指。

始終用電腦錄電視有好處,一來不是所有節目都可以網上翻睇,二來錄影更有彈性,以單 tuner 計,機頂盒通常最多都係同頻同時錄兩台,有些平價新機甚至只錄得一個台,用電腦就可以同時錄影同頻所有台。況且錄入電腦後幾時睇如何睇都可以自己話事,eg. 加快播放速度,可以慳好多時間。同時錄影多個台(以單 tuner 來計。同時開兩個字幕,對於學英文學睇簡體字好有用。開個 Always on top 的細 Windows 睇電視,可以一邊睇一邊用電腦做其它事……。

真系有軟件可以收晒
TVB I-Cable Viu etc?

其中一個原因就係根本無肉食,初初出成千蚊支,之後幾何級數咁插水,
最平果陣一舊水都仲要有找,仲邊會有人生產