[手機及配件] 反應麻麻+黎緊唔得閒~~[CANCEL] VEGA R3 A850K 白色

反應麻麻+黎緊唔得閒~~CANCEL, 有興趣自己PM我

4月淘寶買番黎, 新淨冇乜花, 機背底部靚身膠面有些微使用痕跡
有MON貼,跟黑色CASE 1個
所有配年齊晒,有盒
兩電, 1差座, 1差電盒, 有原裝MON, 耳機未用過, 原裝USB 線唔見左, 配左條新線
三碼合一 , 盒,機身, ROM 內 IMEI number全部一致!!
行緊4.1.2 custom rom, 有ROOT, 有繁中介面(not 100%)

起BID $2400
每BID $20 or 倍數
即EAT $2550

部機依家係TUNE到個人覺得最快最慳電, 交收時可以搵間快餐店慢慢試,
MON, WIFI, 4G, Bluetooth, NFC etc...有咩APPS 想試, 話我知,我預先DOWN定先!!

青衣至觀塘MTR交收,可出閘坐低慢慢試, 番工日子6:10後先交收到,
放假日子再約時間!!
IMG_0208 - 複製.jpg
IMG_0223 - 複製.jpg
IMG_0225 - 複製.jpg
IMG_0232 - 複製.jpg
IMG_0233 - 複製.jpg
IMG_0237 - 複製.jpg
IMG_0241 - 複製.jpg

push~~~

有冇相睇?

posted by mobile

回復 3# kit_12303