買咩wireless router 好?

買咩wireless router 好?我經常 用  bt 迅雷 eMule download 嘢       信號 要好強  要好穩定5該 ching 推薦一個比我

預算  5超 600

你比多少少啦
我用緊 Netgear WNR3500 $799

原帖由 leowong911 於 2009-8-26 22:36 發表
你比多少少啦
我用緊 Netgear WNR3500 $799

都幾貴wor      有咩特別之處?

我用緊WRTG54GL ,超正 用左2年 24小時長開
咩事都冇,保持高速

信號 強  好穩定^^
p.s. flash tomato

原帖由 kidkimwas 於 2009-8-26 22:47 發表
咩事都冇,保持高速

信號 強  好穩定^^

我e+見到 wrt54   都怕  我 果只  wrt54g2  好有問題  一用迅雷download  嘢就掉線  5只系我一個人既問題  網上好多人有話  有咁既問題

好京 買錯

原帖由 kidkimwas 於 2009-8-26 22:47 發表
咩事都冇,保持高速

信號 強  好穩定^^

how much

原帖由 someona881 於 2009-8-26 22:57 發表

我e+見到 wrt54   都怕  我 果只  wrt54g2  好有問題  一用迅雷download  嘢就掉線  5只系我一個人既問題  網上好多人有話  有咁既問題

我用WRT54GL  唔係WRT54G, 多個L 嫁,國外好評,
WRT54G 就唔多得

原帖由 someona881 於 2009-8-26 23:54 發表

how much

上次黃金見到490,好多人買,缺貨

原帖由 kidkimwas 於 2009-8-26 23:59 發表

上次黃金見到490,好多人買,缺貨

真系咁好?