有冇d 可以申請一個月上網架??

想係部notebook 到上網~~唔用wifi
要3g/gprs~~有冇介紹呀~~~

Peoples 儲值卡$98/month GPRS unlimited

原帖由 yytly 於 2009-8-29 16:10 發表
Peoples 儲值卡$98/month GPRS unlimited

3都有3g上網不需要合約,不過你要有usb modem 或者 你手機行到3.5g
一樣可以接駁notebook上網
月費一樣也是188+12 任用

原帖由 yytly 於 2009-8-29 16:10 發表

去鴨記張儲值卡買緊68蚊

thanks,買左呢張卡加部notebook 係咪要多舊野駁埋一齊架??貴唔貴架

原帖由 koffai 於 2009-8-29 16:48 發表

thanks,買左呢張卡加部notebook 係咪要多舊野駁埋一齊架??貴唔貴架

想平就用手機做modem(大部份大廠手機都可以),用data cable或藍牙連接notebook。

原帖由 yytly 於 2009-8-29 17:03 發表

想平就用手機做modem(大部份大廠手機都可以),用data cable或藍牙連接notebook。

thank you ~~知唔知WM 得唔得~~有部ASUS P535

原帖由 koffai 於 2009-8-29 20:45 發表

thank you ~~知唔知WM 得唔得~~有部ASUS P535

咁啱呢部機我以前玩過下,P535有內置modem,不過就只係support GPRS,no EDGE

原帖由 yytly 於 2009-8-29 21:57 發表

咁啱呢部機我以前玩過下,P535有內置modem,不過就只係support GPRS,no EDGE

即係我買左張PEOPLES 無限GPRS 既卡~~入落P535到~~再駁落NOTEBOOK 應該OK???
要唔要D 咩SOFTWARE 架[email protected]@