請各位介紹wireless ADSLmodem+router,下載用的..

請問位c-hing有邊一只係正?要n300mb的,
可以24小時開住頂得住高溫,唔使restart都無問題同時有支持密碼高保安系統(wpa2),仲有wifi發射能力要高,穿牆過壁亦唔係問題。用來下載比較多的...拜托晒大家!多謝...

你會預幾錢買先?

原帖由 白戶則道 於 2009-9-3 22:28 發表
你會預幾錢買先?

唔好意思!我唔係好識呢方面既野,c-hing麻煩你介紹一兩個比較好同埋下載穩定兼耐熱既比我,最重要係耐熱!我某的朋友好多遇到問題就係因為不耐熱而攪到每隔幾分鐘就要restart,真係好頭痛!

原帖由 darthbrother 於 2009-9-3 22:40 發表

唔好意思!我唔係好識呢方面既野,c-hing麻煩你介紹一兩個比較好同埋下載穩定兼耐熱既比我,最重要係耐熱!我某的朋友好多遇到問題就係因為不耐熱而攪到每隔幾分鐘就要restart,真係好頭痛!

Linksys 的 WAG160N 使用中, 亦不錯及穩定, 可以考慮
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

asus RT-n15, support wireless N.

原帖由 GuyverT 於 2009-9-3 23:10 發表

Linksys 的 WAG160N 使用中, 亦不錯及穩定, 可以考慮

听講呢部會有易斷線既問題,請問係咪真架?
24小時開住既熱度頂唔頂得住,唔駛restart modem得唔得?穿牆能力得嗎?

原帖由 baby16 於 2009-9-3 23:18 發表
asus RT-n15, support wireless N.

請問係咪300mb?耐唔耐熱?

原帖由 darthbrother 於 2009-9-3 23:25 發表

听講呢部會有易斷線既問題,請問係咪真架?
24小時開住既熱度頂唔頂得住,唔駛restart modem得唔得?穿牆能力得嗎?

So far 用咗一段時間暫時都未試過斷線, 用來BT 都ok, 長開時用測溫槍check 表面都係 45 度左右... 我覺得整體唔錯...

P.S. 用緊 version 1.0 版本, firmware Version 則係 V1.00.15

原帖由 yhfung 於 2009-9-3 23:30 發表
好像draytek Vigor 2820n可以符合你的要求。

角色

呢個要等我抄下資料先了解下,暫未听過身邊人介紹過..不過,都好多謝你!都好多謝你!