家居電話之最平優惠

家居電話 (固網唔要寬頻電話!!)
請問邊間公司最平?

如果唔要屋企電話但又想留住個號碼, 請問最平既方法要點做?

唔要屋企電話但又想留住個號碼, 你可以到新世界電話睇下

HGC have cheap plan. Need to sign 24 month.
Final around $35 -39 la. But, I don't know this plan for the 舊客only

原帖由 asp123 於 2009-9-10 09:34 發表
HGC have cheap plan. Need to sign 24 month.
Final around $35 -39 la. But, I don't know this plan for the 舊客only

點簽? 個plan既details係點?

轉去skype都得 可以留住個電話號碼

原帖由 Motop 於 2009-9-10 18:28 發表
點簽? 個plan既details係點?

以前我用和記的, 佢地同我續約的plan.
佢話要比人批准先有.

原帖由 asp123 於 2009-9-11 01:55 發表

以前我用和記的, 佢地同我續約的plan.
佢話要比人批准先有.

記唔記得個plan係點?
月費幾多?
簽幾多個月? 免幾多個月月費?
有無送coupon/禮品?
包咩野增值服務?

同和記講,叫佢地做$30既plan
如果有詳情,會較易成功

原帖由 赤柱27757 於 2009-9-12 19:39 發表

有無 拒絕無來電 電話先..   newworld D 寬頻電話有播..

寬頻電話聽講好差,收音差,間唔中潛水,無曬朋友