終於上咗bb100啦..爽爆(有埋modem相)

而家仲係 G router + G 手指..各位大大有冇最平的n組合推介呢

WRT54G wifi咗得反2MB/s ,仲有冇得tune先咁呀

直插modem (onu) 時

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢個係onu,唔係modem

點解我bb100無呢舊野?

原帖由 mokimoky 於 2010-1-10 01:24 發表
而家仲係 G router + G 手指..各位大大有冇最平的n組合推介呢

一朵鮮花 (100M FTTH) 插在 XX 上 ... WRT54G ?

原帖由 EOS 於 2010-1-10 01:31 發表

一朵鮮花 (100M FTTH) 插在 XX 上 ... WRT54G ?

所以咪要大家推介下有埋正野俾支鮮花插囉

原帖由 mokimoky 於 2010-1-10 01:24 發表

WRT54G wifi咗得反2MB/s ,仲有冇得tune先咁呀

Pls upgrade both of your router & usb client wifi to IEEE 802.11n will get max speed.

使唔使用300mb router
BUFFLO呢o ng ok?

原帖由 mokimoky 於 2010-1-10 07:02 PM 發表

有隻$6xx,有埋nas/bt function

原帖由 mokimoky 於 2010-1-10 19:02 發表

1. 300M router實際用落都多數得7x-8xMbps
2. 呢款速度算係OK啦, 訊號強度就一般