想問問linksys wrt610n v2究竟幾錢?

http://www.price.com.hk/product.php?p=108525
話灣仔電腦城$930
但珍寶海鮮價係$14xx....究竟幾錢?同埋我可唔可以用lan接駁buffalo的54gs!令54gs變成另一個發射站增加網絡範圍?

係 9XX
如果你用埋 54GS 當 repeater 咁你就會無得行 N mode
lctang 發表於 2010-1-21 13:25

唔可以54gs普通wifi.....但wrt610n獨立行n mode嗎?

[email protected]
Just bought one yesterday.

[email protected]
Just bought one yesterday.
calex7 發表於 2010-1-21 15:01

係咪verison 2呀?

一早已經賣緊version 2 (我在十一月買,都係九百幾蚊)

一早已經賣緊version 2 (我在十一月買,都係九百幾蚊)
ckshum 發表於 2010-1-21 19:06

點樣先知係咪version 2呀?盒面有無寫明架?

唔可以54gs普通wifi.....但wrt610n獨立行n mode嗎?
ttboy-max 發表於 2010-1-21 14:41

用lan接駁 , 當兩個獨立 AP , 唔係當 repeater
54gs 可以獨立行 G , wrt610n 獨立行n mode

我出緊去深水埗買...但怕俾人扼呀....各位點分v1 or v2 呀?

我出緊去深水埗買...但怕俾人扼呀....各位點分v1 or v2 呀?
ttboy-max 發表於 2010-1-21 20:51

S/N Prefix:CTG1