用緊PCCW 200M FTTH

用緊佢比果隻WIFI ROUTER
但BT奇慢...有咩問題出左?
THANKS

佢果隻router係慢
請自己買過部好D既router
佢果部純綷俾你有wi-fi用咁解

佢果隻router係慢
請自己買過部好D既router
佢果部純綷俾你有wi-fi用咁解
KinChungE 發表於 2012-5-31 03:42

慢到得幾十幾百KB, 隻ROUTER真係咁廢?

我用level one WGR-6012 router BT 都未試過過1M
我都唔知點解~有無brother 識ar??

人家怎會俾好嘢你用
leslie 發表於 2012-5-31 09:32

都唔係差成咁呀.............仲要lan port好似得100m

我用level one WGR-6012 router BT 都未試過過1M
chowegg 發表於 2012-5-31 10:54

我就係想知係咪pccw bt有問題定點...

chowegg 發表於 2012-5-31 10:54

未過1M, 應該係冇種

唔係嘛, pccw唔係出名bt好咩, 咁我下次轉用bb喇
tkrojam 發表於 2012-5-31 15:09

佢部機純綷俾你wi-fi上下網用, 裝果時都會講明插果部野唔足速, 要快就直插ONT
根本佢預左你自己加router

佢果部, 純綷係"家用wi-fi"