裝左200M,用緊條舊CAT5,SSP邊度有好少少既現成cat5e cable買?

裝左PXXW 200M,問個師傅比條CAT5E我由個 盒去PC ,但係佢話免費既最長得3米,再長要申請
咁就是但啦要條先,點知唔夠長
跟住用番10年前裝I-CABLE比個條CAT5線用住先. 點知一試,得100M都唔夠XD
用佢條3m線就夠19XM的.

ssp邊度有好少少既現成 5-7米 既cat5e買?一般幾錢到?
另外選購時有咩野新手要特別注意?
如果貴既就是但買條算

謝師兄指點

是但都得啦 黃金 間間差唔多 睇價錢做人就得

cat 5e線唔值錢,肯定係個師父老點你。

其實咁短距離有令線有冇分別呢?

高登 博X 幾十元ok,有5.e,6 等。不要買太平.試過8芯可通但只可上100

其實咁短距離有令線有冇分別呢?
ricky1992 發表於 2012-8-3 19:32

我怕買到D上唔到200M既CAT5E.....

高登 博X 幾十元ok,有5.e,6 等。不要買太平.試過8芯可通但只可上100
echen 發表於 2012-8-3 19:36

除左用價錢來分,係咪冇其他方法?

除左用價錢來分,係咪冇其他方法?
kb8kb82006 發表於 2012-8-3 20:37

線身正常有寫CAT 5e,另外買個時睇下佢個頭,會唔會係d好易斷條利仔個d款

線身正常有寫CAT 5e,另外買個時睇下佢個頭,會唔會係d好易斷條利仔個d款 ...
新手一名 發表於 2012-8-3 20:47

唔好意思.咩係利仔
我真係對呢方面冇認識

貴 - see post #5
平 - 鴨記華 fai 買mizu or 3M