約好hxxn星期三装上網,table星期二到門囗sale 我plan仲話即刻拉線

是一年前的事,好彩我早左收工,唔係我俾table玩谢,我d屋企人唔識上網,差d放埋入屋

是一年前的事

差d放埋入屋

有冇簽左文件?

到依家我唔明table點解知我裝hxxn上網.仲早一曰來我家搏裝上網
有無人知原因?

回復 3# richardwanghk

no

回復 4# pp67737

HKXN 是不是街霸?

richardwanghk 發表於 2013-5-28 21:36

如果簽左而家仲上到纬網!!

回復  pp67737

HKXN 是不是街霸?
richardwanghk 發表於 2013-5-28 21:40

間間都是,

到依家我唔明table點解知我裝hxxn上網.仲早一曰來我家搏裝上網
有無人知原因? ...
pp67737 發表於 28-5-2013 21:38

kable 啲 sales 最鍾意扮鬼扮馬,我試過有 kable sales 話自己係 cf,要入屋 check modem,講講吓,原來係 sale 電視服務。
又試過有 kable sales 話自己係 cf,要入屋 check 電視機(我只係用 kable 的上網服務),叫我俾個遙控器給他。
幾年前,還試過幾次 kable sales 話唔裝 kable 電視服務,就睇唔到數碼電視。

每次俾呢班 kable sales 煩,我就立即通知管理處去報警。管理處也會好合作,立即鎖電梯,上樓捉人。因為他們沒有授權進入私人地方,我有合理理由懷疑他們企圖進行非法行為。