新世界 $72蚊plan 幾問,請指教

係迷可以玩P2P同share wifi ??

月費100蚊以下3G無限數據plan,玩P2P同wifi tethering
係迷得新世界呢個唯一選擇??

請各師兄指教一下

數碼窿同123 月費卡越來越貴 一個月差唔多夠新世界玩兩個月,所以想試下

PS:原來我一直都記錯左個速度...一直以為係384KB/s.....點知原來係384Kb/s....看來真係唔適合我了

3G速得~50KB,你肯定想用黎P2P?

3G速得~50KB,你肯定想用黎P2P?
kwongoc_1016 發表於 2013-6-8 23:48

唔係話最高速度有384KB...平均都有200KB左右??
之前見post D人話都ok....因為我最近臨時要搬屋加上固網寬頻完約所以先想試佢
P2P主要係有時玩PT掛積分過考核

kb =/= KB

384kbps = 48KB/s

是 3XXKb/S 不是3XXKB/S !!!!!
大約 50KB/S (八分之一)

cmhk都可以p2p,share wifi

cmhk都可以p2p,share wifi
SSII 發表於 2013-6-9 00:28

CMHK $68 plan
^本地數據傳輸速度最高為每秒384kb及不可用於網絡分享(tethering)及P2P功能 (包括Bit-Torrent),只可用於手機,不可用於顯示屏大於7吋之裝置
http://www.hk.chinamobile.com/tc/services_plan/3GLite/index.html

有冇落實執行就唔知

kb =/= KB

384kbps = 48KB/s
astrial 發表於 2013-6-9 00:03

哦,呢個單位問題我知道....可能我之前看post記錯了以為係384KB/S

是 3XXKb/S 不是3XXKB/S !!!!!
大約 50KB/S (八分之一)
kkwong33 發表於 2013-6-9 00:09

可能我之前看post記錯左係384KB/S??
如果得50KB/S真係接受唔到了.....

CMHK $68 plan
^本地數據傳輸速度最高為每秒384kb及不可用於網絡分享(tethering)及P2P功能 (包括Bit ...
digimon04 發表於 2013-6-9 00:39

真係有架, 我個fd正是用緊, 係唔可以share wifi的.