[操作疑難] 100M $99/月 HKBN 就到期,如何續約最抵?

好快完約,佢 send SMS  要我明日 15:00-21:00 上網續,
就 $135/月(36月約), 送 $60戲飛/$50 PK coupon

唔知有咩方法、offer,係最著數呢?
謝謝

心急人上。

只能說, $99不再

只能說, $99不再
小子 發表於 2014-6-26 01:42

其實我都略有所聞,只不過唔知而家幾錢簽約最抵玩姐

如果妳無得揀或唔想搞咁多嘢, 續呢個算啦…

我尋日都收到呢個SMS,我本身8月尾到期,亦都同客服傾過死都要$158,我諗今日呢個plan我都會續

唔好再望舊客有$99 plan喇!而家乜都加,你嘅人工都有加啫,我覺得只要佢加得唔好咁過份都可以去馬

好快完約,佢 send SMS  要我明日 15:00-21:00 上網續,
就 $135/月(36月約), 送 $60戲飛/$50 PK coupo ...
dearkaki 發表於 2014-6-26 01:10

望過呢度D CHING
同親sales 死講爛講都係14x-15x
你講都唔駛就135 算好好
唔怕簽得耐都OK

另外, $99 不再+1
可恨當年做99蚊做過幾次, 每次都仲有成年約在身

點解一定要續約? 只用到HKBN???
雖然我都係HKBN, 用緊$165 BB100, 剛續約半年, 但後悔了, 應該可以考慮下PCCW
佢地好似宜家都係貴少少, 又有300M, 500M, 1000M, 唔知宜家做緊邊款promotion

如果隔離左右有相好鄰居,大家share 一個account,亦是解决收費加價一方法!

回覆 8# b-29

但被人捉到會點架
仲有, 宜家BB100越黎越覺唔夠用, 其中一部機上網睇下movie, 其他機就開始慢, 唔知係HKBN慢左, 定係真係需求大左

其實停用四五個月再登記番用佢個500M/1G plan仲抵, 我覺得