打算升BB500, ROUTER要轉嗎?

我本身用緊bb100, router係TP-LINK WR841N, 請問要轉嗎?
如要, 有無500以下既推介呢?

THX.

我本身用緊bb100, router係TP-LINK WR841N, 請問要轉嗎?
如要, 有無500以下既推介呢?

THX. ...
balllam 發表於 2014-11-11 16:25

要 你個隻最高得300m
Netgear JR6150 $699
點睇?

我都唔係好識

我都唔係好識
balllam 發表於 2014-11-11 16:46

其實我都唔係好識
btw  呢個網幾好 upsangel.com
利申: 用緊 pccw 6m
router: tp-link tl-wr741nd

要 你個隻最高得300m
Netgear JR6150 $699
點睇?
shadowwarrior 發表於 2014-11-11 16:30

原來 jumbo 賣緊 $590 only!!!!!!!!!

你要WIFI 行到500Mb 定插線行到500Mb 先
兩樣要洗既錢唔同架喎

你而家係WIFI 同插線都行唔到500Mb

你要WIFI 行到500Mb 定插線行到500Mb 先
兩樣要洗既錢唔同架喎

你而家係WIFI 同插線都行唔到500Mb ...
ininin 發表於 2014-11-11 17:01

如果插lan線就唔駛買router啦

如果插lan線就唔駛買router啦
shadowwarrior 發表於 2014-11-11 17:06

佢個Router 插線都係100Mb, 行唔到500Mb

佢個Router 插線都係100Mb, 行唔到500Mb
ininin 發表於 2014-11-11 17:07

lan線可唔可以直插modem??
其實我唔識
求教

lan線可唔可以直插modem??
其實我唔識
求教
shadowwarrior 發表於 2014-11-11 17:12

都得架
我有朋友同細佬住, 一人申請一條線寬頻, 唔洗Router