和記打電話黎續約

和記下年5月到期,打電話黎續約
30M寬頻 + 家居電話 每月$176
咁樣抵唔抵?

千萬唔好. 和記鎖頻鎖到你暈. 服務差設備易壞投訴無回音.
和記在此版劣評如潮. 我正爭取取消合約中.
可以的話, HKBN 暫看似乎最好.

千萬唔好. 和記鎖頻鎖到你暈. 服務差設備易壞投訴無回音.
和記在此版劣評如潮. 我正爭取取消合約中.
可以的 ...
Kristy38 發表於 2014-12-4 13:36

我係2013年5月30日裝寬頻,咁我要cut 係咪要2015年4月30日打去cut ?

我係2013年5月30日裝寬頻,咁我要cut 係咪要2015年4月30日打去cut ?
love2u 發表於 2014-12-4 13:38

唔使填cut form咁好??

唔使填cut form咁好??
hongkongiron 發表於 2014-12-4 15:20

我都唔知

佢打黎叫你續約,係咪即係你唔續,到時就自動cut

via HKEPC Reader for Android

老虎蟹都唔續啦

前排續咗約,但封禮品信一直冇收過,打上去客服,竟話生效日之後幾日已寄出並過埋期,跟著所謂關係部處理,解析上述日期不是寄出日期,要求佢發過封信及查出何時寄出,最後只能寄過及始終查唔出寄信日期,可惜

回復 1 #love2u

join hkbx 好過

via HKEPC Reader for Android

前排續咗約,但封禮品信一直冇收過,打上去客服,竟話生效日之後幾日已寄出並過埋期,跟著所謂關係部處理, ...
tskso 發表於 2014-12-4 16:26

手腳唔乾淨, 常見現象.