和記迫人用光纖100m

之前不停打黎續約無理佢
而家話舊既30MB plan無左,
要我一定用光纖100MB, 要$218 包家屋電話,唔要 -25
佢話係租 pccw,2月尾到期,但會送到5月尾比我用
而家續約定轉其他好?

大廈有pccw同HKBN ,HKBN一時有線一時無線裝

好貴

賴死
同cs講我無錢升唔到呀
免費升上100我都接受
無30m 就cut 睇下點回應

賴死
同cs講我無錢升唔到呀
免費升上100我都接受
kchouse 發表於 2014-12-19 17:10

佢話得兩個月比我決定,唔係無得再用
最後三個月唔可以續約,因為送,係咪有d咁既事?
我都係而家先知有得送三個月

佢話得兩個月比我決定,唔係無得再用
最後三個月唔可以續約,因為送,係咪有d咁既事?
我都係而家先知有 ...
love2u 發表於 2014-12-19 17:14

你只係同一個sales講??? 試下去同另外sales 講下,可能你比人點左

回覆 1# love2u

係咪住唐樓或村屋
點解會咁貴

回覆  love2u

係咪住唐樓或村屋
點解會咁貴
andyhkepc 發表於 2014-12-19 18:34
唔係唐樓,佢話係租pccw

(Sent from HKEPC iPhone app)

賴死
同cs講我無錢升唔到呀
免費升上100我都接受
kchouse 發表於 2014-12-19 17:10

"同cs講我無錢升唔到呀"

You are so cute.   They will then tell you ... ok, stop the service, then no need to pay any fee

你只係同一個sales講??? 試下去同另外sales 講下,可能你比人點左
hkmand001 發表於 2014-12-19 17:59
上個星期有一個話30mb要$176,
今個星期話30mb唔再有維修之類,得光纖

"同cs講我無錢升唔到呀"

You are so cute.   They will then tell you ... ok, stop the service, then  ...
pc1668 發表於 2014-12-19 18:38
係呀佢地話用到五月就無