[操作疑難] Hkbn合約/續約問題

小弟本身用緊bb1000,205/月,本月底到期
而家續左12月17一日限時bb100,135/月
見板上其他師兄都仲見到有120/月續約plan,有被昆水嘅感覺
但hkbn一直在小弟自續之前都無比過呢個offer,頂盡比135
吾知禾而家cut 135續約 大家覺得仲有無可能會比個120 offer禾?

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# hidetoshi

見到你呢dpost 真係唔識講
我呢度第一城,HKBN 大事宣傳,
話限時大優惠,又乜又七,
講到尾1000M, 都要收成 $168一個月
唔知係咪當我地好「蝦」d,
呢度乜嘢都貴Q過人

回覆  hidetoshi

...
andyhkepc 發表於 2014-12-21 13:57

Bb1000
168/月
你都吾拜?

回覆  hidetoshi

...
andyhkepc 發表於 2014-12-21 13:57

1000M 最平試過幾錢?

小弟本身用緊bb1000,205/月,本月底到期
而家續左12月17一日限時bb100,135/月
見板上其他師兄都仲見到有12 ...
hidetoshi 發表於 2014-12-21 11:43

後悔咪cut 左佢先囉,無人搭到你仲可唔可以再平D,最多只係知hkbn仲有個116平過你既135比客
唔怕停用幾個月咪再等佢團購168join 1000M囉

回覆 3# hidetoshi

Sorry. 原來睇錯左 我以為你講緊 BB1000 $135,原來係 BB100
咁都好d, BB1000 $168 可能真係算平喎

回覆 4# NeTZoO

我都唔太清楚。HKBN 都係近呢 2 個月先殺到;
以前呢度祗得 HGC, PCCW, I-cable。

回覆  NeTZoO

我都唔太清楚。HKBN 都係近呢 2 個月先殺到;
以前呢度祗得 HGC, PCCW, I-cable。 ...
andyhkepc 發表於 2014-12-21 15:15

168算平囉,仲以為你見過再平D添!

最多都係加個限時安裝多一二百超市回增~

吾通真係沒有最平 只有更平…
只能睇咩運 有咩offer

只能講私樓永遠無公屋居屋價咁筍,$135其實唔算好貴,轉台去其他都係差不多OFFER