[操作疑難] 岩岩續左hkbn1000,已經無得擇。。。得返幾日,由100上1000

198/24個月。。。乜都無
依家用緊隻wr841,想問轉華碩n56夠唔夠用,屋企細,無乜牆。。。 n56 /598低唔低
普通用,因為佢100m都要168,又要睇盒無得揀,佢話無乜port淨

via HKEPC Reader for Android

198/24個月。。。乜都無
依家用緊隻wr841,想問轉華碩n56夠唔夠用,屋企細,無乜牆。。。 n56 /598低唔低
...
翹 發表於 2014-12-25 20:40

師兄點解我喺151.9X24 BB100+WIFI

師兄點解我喺151.9X24 BB100+WIFI
lam23 發表於 2014-12-25 20:42

我網上續都無151,最平168,算啦,都係40元

種想問下淘隻n66返黎低唔低,500人仔

我網上續都無151,算啦,都係40元

via HKEPC Reader for Android ...
翹 發表於 2014-12-25 20:44

我見到有人喺99X30噢

我得返幾日咋,要用正價,無得揀了

而家好多電話支援AC,買AC56S咪仲好,$800有找

我網上續都無151,最平168,算啦,都係40元

via HKEPC Reader for ...
翹 發表於 2014-12-25 20:44

華記有返修貨

淘寶買小心, 保養又麻煩

邊度見到99*30?
hkbn 嗎?

我見到有人喺99X30噢
lam23 發表於 2014-12-25 20:47

咁即係n56夠唔夠用

邊度見到99*30?
hkbn 嗎?
carolwmc 發表於 2014-12-26 08:50

吹!
從來無實質証明有99!
續約100M就好多ching 都有平均$116(包括我)