不死N16

呢度野真系抵玩
雖然已經放棄了,轉用平價TOTOLINK

呢部嘢,唔係好多人要攞去整換返隻N56返嚟咩?

呢部嘢,唔係好多人要攞去整換返隻N56返嚟咩?
mdws2002 發表於 2015-1-13 10:18

除左n56有5G wifi,n16 其實穩定過佢好多

NeTZoO 發表於 2015-1-13 10:22

唔知係咪因為N16有死Cap嘅通病,見朋友同呢度嘅師兄,壞咗攞去整,都係換隻N56返嚟……

唔知係咪因為N16有死Cap嘅通病,見朋友同呢度嘅師兄,壞咗攞去整,都係換隻N56返嚟…… ...
mdws2002 發表於 2015-1-13 10:28

I rather like to fix that CAP  :)

仲有update, 正

NeTZoO 發表於 2015-1-13 10:22

其次係n56u 有1000m﹐n16 只有 100m。

真係睇下你是否需要 100m 以上。

小弟用緊n56u﹐唔見得有唔穩定﹐除了最新的2個firmware。

小弟用緊n56u﹐唔見得有 ...
peter_chan 發表於 2015-1-13 11:58

自從轉左新介面,n16 有ching 話已經可以上到over 500M(開左hardward nat)~

小弟用緊n56u﹐唔見得有 ...
peter_chan 發表於 2015-1-13 11:58

N16 100M???
我用500MB PLAN都足速,應該唔止100M吧?: