請問totolink VPN點set

見到有VPN穿透,但唔知點set

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你用咩firmware?我自己部a2004ns router個VPN得PPTP:(
我自己就先sign up 左個no-ip ddns,拎左個ddns host(e.g xxxx.ddns.net),跟住係router個ddns page入翻no-ip個ac&pw&host name,跟手係router個VPN page開個VPN Account,set pw,跟住就用得

你用咩firmware?我自己部a2004ns router個VPN得PPTP:(
我自己就先sign up 左個no-ip ddns,拎左個ddns hos ...
2005334c 發表於 2015-2-3 23:12

thx,試下先

可以睇
leave.me.alone 發表於 2015-2-4 11:12

好實用

活力寶蹄 發表於 2015-2-3 22:42

呢個FIRMWARE好似好新..大陸版?

這個係 VPN穿透
不是 VPN server 功能喎
試找一下有無    VPN server。
你router 甚麼型號?

vpn穿透唔係vpn server,呢個係經呢隻router出去既client 比唔比連接呢d 介面~

例如你啟動左pptp 穿透,其係你可以連接到人地之個pptp vpn server~

vpn穿透唔係vpn server,呢個係經呢隻router出去既client 比唔比連接呢d 介面~

例如你啟動左pptp 穿透,其 ...
NeTZoO 發表於 2015-2-5 10:48

原來係咁,ths