[操作疑難] 用緊pggw 30m ,收到封promo信

只要簽兩年, 每月在現有月費加$58,就可轉1000m,

我手提電話冇約, 仲可帶號碼過台,免費用果張電話咭一年, Lte每月6G, 係咪轉得過?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

how much in total ?

只要簽兩年, 每月在現有月費加$58,就可轉1000m,

我手提電話冇約, 仲可帶號碼過台,免費用果張電話咭一年, L ...
reddogdog 發表於 2015-3-10 21:35
記得看清楚SIM card是否8985200開頭,因本人親戚拿了8985219

how much in total ?
n9110 發表於 2015-3-10 21:51

依家30m $268, 加$58即是326, 326x24 = 7824
送1年手堤電話, 我當用番現在用緊的3g plan 計, - (96x12 = 1152)

記得看清楚SIM card是否8985200開頭,因本人親戚拿了8985219
octopusman 發表於 2015-3-10 22:06

有乜分別?真係唔識.

whats the difference ?

我都收到,建議你全封信仔細睇幾次

我都收到,建議你全封信仔細睇幾次
lst3245 發表於 2015-3-10 22:22

打埋電話問左.
我話如果明線我唔要, 佢話約時間上屋企睇, 睇完唔裝都得.

打埋電話問左.
我話如果明線我唔要, 佢話約時間上屋企睇, 睇完唔裝都得. ...
reddogdog 發表於 2015-3-10 22:28

我係話緊D條款

不要中伏, 300M先 $208.
而且轉1000M 要用SSD, 靚AC router.  先食到.