有冇師兄知我隻 ASUS AC68U 咩事

Wireless N/AC mixed 5GHz
一用 Wireless ping router 自己/ 8.8.8.8 大約 50 下正常之後就會出 5 下 ping time 好耐
有時上唔到網
係咪隻 router 有事

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=32ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=32ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=32ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=32ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=72ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=75ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=245ms TTL=4
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=119ms TTL=4
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=111ms TTL=4
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=32ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=31ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=32ms TTL=48

When everyone believe Google is the best and all turn to use Google DNS, it becomes the biggest risk of Internet....
The reason for slow browsing speed is due to 8.8.8.8(Google problem), not your ISP or Router.

http://www.businessinsider.com/google-is-down-2015-3

TOP

When everyone believe Google is the best and all turn to use Google DNS, it becomes the biggest risk ...
ronstudio 發表於 2015-3-13 23:47


the problem occurred even ping to router itself

TOP

本帖最後由 ronstudio 於 2015-3-13 23:56 編輯

you are pinging 192.168.1.1 and got high latency?

Sorry that I thought it was just browsing Internet when you use Google DNS. What's your current firmware version? Using Merlin firmware already?

TOP

本帖最後由 暗.楓 於 2015-3-14 00:00 編輯
you are pinging 192.168.1.1 and got high latency?

Sorry that I thought it was just browsing Interne ...
ronstudio 發表於 2015-3-13 23:53



No, Im using ASUS firmware only
Firmware Version:
3.0.0.4.376_3626

Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=185ms TTL=6
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=176ms TTL=6
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=50ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time<1ms TTL=64

TOP

I found my mobile pinging my AC56U is basically the same, but since it's Wifi, so I guess that's normal:

Ping Type: ICMP
Packet Size: default
TTL: default
Timeout: 3000
Count: 30
Interval: 1000
General Timeout: not used

PING 192.168.1.1 (192.168.1.1)
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=1 ttl=64 time=15.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=2 ttl=64 time=22.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=3 ttl=64 time=30.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=4 ttl=64 time=15.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=5 ttl=64 time=14.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=6 ttl=64 time=7.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=7 ttl=64 time=13.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=8 ttl=64 time=8.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=9 ttl=64 time=9.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=10 ttl=64 time=16.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=11 ttl=64 time=13.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=12 ttl=64 time=11.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=13 ttl=64 time=15.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=14 ttl=64 time=16.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=15 ttl=64 time=6.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=16 ttl=64 time=2.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=17 ttl=64 time=3.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=18 ttl=64 time=15.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=19 ttl=64 time=4.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=20 ttl=64 time=14.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=21 ttl=64 time=5.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=22 ttl=64 time=4.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=23 ttl=64 time=9.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=24 ttl=64 time=6.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=25 ttl=64 time=15.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=26 ttl=64 time=11.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=27 ttl=64 time=11.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=28 ttl=64 time=15.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=29 ttl=64 time=15.0 ms
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=30 ttl=64 time=12.0 ms


--- ping statistics ---
30 packets transmitted, 30 received, 0% packet loss, time 30272ms
rtt min/avg/max/mdev = 2/11/30/6 ms

How do you send the ping with your wireless device getting <1ms??

TOP

更新lan卡driver
唔得試下換pc連router lan線

TOP

wireless ar

TOP

本帖最後由 暗.楓 於 2015-3-23 22:41 編輯

我 update 左 Merlin 都係咁
有冇師兄可以幫幫手, 如果唔得我拎去換

TOP

there is problem on hardware.

TOP