中國移動香港3G LITE用咩頻率?

前pccw, 只有2100。

斷估合併後,多了900使用,唔會賣大包送埋比人用掛。 (除非有同人民台renew 合約啦)

好慢的,我用左半年,8月到期
勝在無限上,唔好望可以睇片

中國移動香港3G LITE plan now轉左name>lite date(4G LITE)有4G signal...
ps:4G頻率:RUN -1800Mhz,2300MHz and 2600Mhz...
kskc 發表於 2015-3-14 19:54
請問什麼是中國移動香港3G LITE plan now轉左name>lite date(4G LITE)有4G signal...
ps:4G頻率:RUN -1800Mhz,2300MHz and 2600Mhz?請用中文重寫一次。

請問什麼是中國移動香港3G LITE plan now轉左name>lite date(4G LITE)有4G signal...
ps:4G頻率:RUN -1800M ...
octopusman 發表於 2015-3-14 22:58

佢全段嘢得now,name,run,signal幾個英文,你唔係咁都睇唔明呀?

好慢的,我用左半年,8月到期
勝在無限上,唔好望可以睇片
chue 發表於 2015-3-14 20:55

乜呀,Youtube睇到360p,mytv朦朦哋,都睇到呀!
hktv就真係睇唔到喇!

前pccw, 只有2100。

斷估合併後,多了900使用,唔會賣大包送埋比人用掛。 (除非有同人民台renew 合約啦) ...
peter_chan 發表於 2015-3-14 19:31

佢地16年 要交番2100出來 仲會比900 你用咁好

佢地16年 要交番2100出來 仲會比900 你用咁好
千葉涼平 發表於 2015-3-15 01:01

當PCCW交返2100Hz出黎,CMHK就有自己嘅2100Hz,唔駛再屈就做MVNO

佢全段嘢得now,name,run,signal幾個英文,你唔係咁都睇唔明呀?
denc 發表於 2015-3-15 00:47
多些留意他的文章,便會明白本人的用意。