令人難以明白的-網上X

而家開新線, 送3舊惠康, 如客戶無用緊C記P記手機, 再送12個月, 每月6GB , 4G SIM

咁, 申請時, 職員話明上述禮物單上唔會印出來, 佢會手寫, 再簽名, 再寫職員編號,

難明係, 即時入電腦, 開埋單, 再在I PAD上簽名, 比埋800預繳(因唔用信用卡), 咁都唔可以將優惠印出來?
咁, 你電腦有無呢個優惠先?
如果有, 點解印唔到比個客?
如果無, 你又點比到優惠個客?

我係信佢有的
我係唔明, 既然有, 點解品唔印到上張單度?

而家開新線, 送3舊惠康, 如客戶無用緊C記P記手機, 再送12個月, 每月6GB , 4G SIM

咁, 申請時, 職員話明上 ...
dulik 發表於 2015-3-19 20:05

佢要成功安裝後先會寄信通知你去拎架....

因為sales做先有,你打上台係無,你啲禮品唔係跟plan係跟sales。

因為sales做先有,你打上台係無,你啲禮品唔係跟plan係跟sales。
cutienim 發表於 2015-3-19 22:30

咁有型 我都係第一次聽

佢要成功安裝後先會寄信通知你去拎架....
fakeman 發表於 2015-3-19 21:17

當然係成功安裝先有
條款可以寫埋[成功安裝才會送架嘛]

cutienim 發表於 2015-3-19 22:30

我試過打上台問, 又試過街邊問, 再加埋店舖問
全部都有

我都係近呢幾個月先JOIN。。。。如果你成功SET到條線,2個月度佢會寄信比你叫你去換張SIM。。。

我都係近呢幾個月先JOIN。。。。如果你成功SET到條線,2個月度佢會寄信比你叫你去換張SIM。。。 ...
~ChinG~ 發表於 2015-3-19 23:12

對了, 十年前, 又係安裝/上台後4-6個星期比禮品信你, 究竟可唔可以快一點 ?

當然係成功安裝先有

試想想, 如果無寫, 成功安裝有禮物, 到安裝後, 無信比客, 客追, 職員話, 無播, 你合約無寫播, 咁個客可以點? 無證據架

唔係話唔信, 但咁大間公司, 係咪可以做好D ?

當然係成功安裝先有

試想想, 如果無寫, 成功安裝有禮物, 到安裝後, 無 ...
dulik 發表於 2015-3-19 23:42

Promotion 既野,次次都咁搞一次 contract 就會好多垃圾架喇。當然你都可以話呢樣野同服務水平有關,可以選擇唔俾機會佢做你生意既....