而家萬眾係咪仲靠緊 pccw 既頻率去做 3G?

佢竟然有齋 3G plan 喎

如果真係靠 pccw 黎做 3G 既.....
咁佢個 3G plan 咪 200M 都可能用唔晒?

佢竟然有齋 3G plan 喎

如果真係靠 pccw 黎做 3G 既.....
咁佢個 3G plan 咪 200M 都可能用唔晒?  ...
LoveMariahDayAn 發表於 2015-4-7 22:45

萬眾無咗好多年啦

唔係樓上ching講我都唔知萬眾=cmhk
BTW,3G依家仲係租pccw咁4G係用自己頻譜定係都係租?
利申:00後

via HKEPC Reader for Android

BTW,3G依家仲係租pccw咁4G係用自己頻譜定係都係租?
...
losiukit1 發表於 2015-4-8 19:24
4G係自己的

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

萬眾無咗好多年啦
wokin 發表於 2015-4-8 01:47

ya,ar ching...but當年"萬眾"而家只是kepp住英文name"PEOPLES"or"人仔台"and新name "CMHK" 叫法,有d ching仲會叫"中國移動香港
kskc 發表於 2015-4-8 16:21
請問什麼是ya,ar ching...but當年"萬眾"而家只是kepp住英文name"PEOPLES"or"人仔台"and新name "CMHK" 叫法,有d ching仲會叫"中國移動香港?請用完整英文,非中式英文重寫一次。

ching,ps:CMHK到出年10月唔會租PCCW 黎做3G,because CMHK投左PCCW放出的3G牌,CMHK自己會用自己3G...
kskc 發表於 2015-4-8 16:21
請問什麼是ching,ps:CMHK到出年10月唔會租PCCW 黎做3G,because CMHK投左PCCW放出的3G牌,CMHK自己會用自己3G...請用英文重寫一次。

...
losiukit1 發表於 2015-4-8 19:24

乜而家啲00後咁多零用錢買玩具玩
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

富二代