用緊pggw,唔理佢書面offer,又收到電話

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2175870

冇理佢封信,又收到電話offer,每月只需現有月費加28蚊,不過冇1000m,得300m.
一樣送一年每月6G Llte.
真係心動想郁手。

回覆 1# reddogdog

咁你幾時到期?

回覆 2# chromechan

手機冇約,上網舊約仲有4個月。

回覆 3# reddogdog

咁你要諗下,因為你上網嗰度仲有一年,如果遲啲會平嘅話......,但係如果遲啲加價的話.....

回覆 4# chromechan

剛剛約左明日裝,但同佢講明,明線一定唔要。

殘念,要用明線.

各位唔該比意見,用緊30m,依家光纖唔裝得,
約仲有3個月,
同佢傾可以升做100m,$268x12,送5期,平均$212,啓動費$680半價. 冇電話咭送.

轉HKBN 定 繼續用 ?

約仲有3個月,
同佢傾可以升做100m,$268x12,送5期,平均$212,啓動費 ...
reddogdog 發表於 2015-4-13 13:48

睇月費做人及總成本做人。

PCCW VDSL2+ 100M Plan﹐upload 只有30m﹐但hkbn 上下都係100m 的。

睇月費做人及總成本做人。

PCCW VDSL2+ 100M Plan﹐upload 只有30m﹐但hkbn 上下都係100m 的。 ...
peter_chan 發表於 2015-4-13 13:54

剛在hkbn自選登記左100m, $158.

約仲有3個月,
同佢傾可以升做100m,$268x12,送5期,平均$212,啓動費 ...
reddogdog 發表於 2015-4-13 13:48

咁你HKBN 都未必用到喉線喎