想係家中起隻入門級Enterprise AP,D-Link DAP-2660玩唔玩得過?

Thanks!或有冇其他同級AP建議?

回覆 1# nchiu
AP嚟講真係唔建議用DLINK, 比得咁多錢一定買呢隻啦!
http://www.ruckuswireless.com/pr ... ndoor/zoneflex-r600

唔用ruckus
都用ubnt啦

2.4G 802.11n幾百蚊人仔
AC就二千
二手就六七百(PoE另計)

d-link幾錢?

用D-LINK 不如用TP-LINK平去幾舊,質素一樣。
我在內地廠都是用TP-LINK AP方案1500Account,同時用就400人左右。

check out Aerohive, mikrotik,  ubtn....stay away from tp-link garbage

sorry咁多位CHing先,我自己問完之後潛咗水!我係要用PoE的,我諗住放一隻係屋企走廊頂

及Aerohive mikrotik, ubnt等PoE AC AP幾錢到?

唔用ruckus
都用ubnt啦

2.4G 802.11n幾百蚊人仔
AC就二千
二手就六七百(PoE另計)

d-link幾錢? ...
sing 發表於 2015-4-28 10:19

二手就六七百?? which model? thanks.

二手就六七百?? which model? thanks.
nchiu 發表於 2015-5-6 11:35 PM

UBnt AC嘅 AP 得一隻
其他都唔係AP

UBnt AC嘅 AP 得一隻
其他都唔係AP
sing 發表於 2015-5-7 17:10

ubnt AC 二手6-700幾抵玩,香港那裡可搵到二手?全新香港賣幾錢及那裡有售? 謝CHing

2手係講淘番來. 新既. 上番ubnt個website 香港有2間reseller 的. 有晒聯絡資料的了.