漢科保養!

昨日部牙石n56u無固連唔到線,跟住揾返張買機單打去漢科問有無保養,他覆我有三年保,睇一睇仲有三個月到期,拿拿聲攞去整,去到比師父檢查,大約十五分鐘後,攞左部全新的n56u給我一換一,保養期為餘下的三個月,但我覺得漢科D保養真的唔錯,抵贊

我兩月前部ac68u壞咗,保養期內都係一換一,佢當面拆盒新嘅換俾我。

呢樣真,漢科對華碩D保養做得唔錯,通常有問題就換,一般十幾分鐘就有結果,差D就拍得住蘋果。
我上次部AC68無故入唔到setup,reset都無用,攞上去前後十分鐘就俾過部新嘅我。

ASUS router保養好好
但手機就怕怕

呢樣真,漢科對華碩D保養做得唔錯,通常有問題就換,一般十幾分鐘就有結果,差D就拍得住蘋果。
我上次部AC6 ...
hkwtongme 發表於 2015-5-16 06:23

我壞機情況同你一樣。

我壞機情況同你一樣。
hfceddie 發表於 2015-5-16 13:36

照咁睇有可能係AC68嘅bug,所以佢地先會咁快手就換,不過點都好,問題解決得好快,亦唔囉嗦,所以依家牙石router喺香港算相當受歡迎。

昨日部牙石n56u無固連唔到線,跟住揾返張買機單打去漢科問有無保養,他覆我有三年保,睇一睇仲有三個月到期 ...
3dgold 發表於 2015-5-15 23:49

請問系咪盒連配件(火牛),買機單,上觀塘office就ok, 定系帶單連router就ok

回覆 7# R1967

買機單就一定要帶,你全套帶去全套換,淨帶主機就換主機,首要是你部機真是有問題

回覆 4# SSII

ching 手機保養很差嗎,最近牙石果部好hit,我都有D興趣

我上去前打去CS 講個問題,佢問我部機Serial No., check 到出廠唔夠3年,於是我懶得搵張單,就咁上去。我浄係帶咗部機去,所以佢拆盒新都淨係俾部主機我。