[操作疑難] 請問Totolink A2004ns 如何加入其他 DDNS Service Provider

請問 Totolink A2004ns 在DDNS 裡,如何加入其他 DDNS Service Provider?
目前我已刷 iptime 9.58,只得iptime ddns 同  dyndns 兩個。

謝謝

Iptime.org 唔好用?
如果用其他,指番住佢Iptime 個domain就ok

totolink ROM就有noip
iptime ROM就有iptime

想用咩就刷咩rom

多謝該晒兩位回覆。
其實我想設定totolink 可以用vpn 翻牆,例如vpn入大陸。要點樣做呢?
請問 no-ip 做唔做到呢?
要點set先得?
謝謝

回覆 4# cy8

Iptime 個DDNS 幾好用呀, 吾使好似no-ip O甘每個月要login一次keep a/c active (俾錢另計)

Totolink 同 Iptime 嘅VPN 翻牆應該冇分別

VPN setup
https://www.youtube.com/watch?t=33&v=Gh8321tuCQ4

回覆  cy8

Iptime 個DDNS 幾好用呀, 吾使好似no-ip O甘每個月要login一次keep a/c active (俾錢另計 ...
st1000 發表於 2015-5-18 11:44

這個已試了。但ip仍是香港。請問怎樣才可以將ip轉變為大陸/ 外國 的ip呢?
    謝謝

這個已試了。但ip仍是香港。請問怎樣才可以將ip轉變為大陸/ 外國 的ip呢?
    謝謝 ...
cy8 發表於 2015-5-18 15:50

你連接大陸/外國嘅VPN Server,咪會係大陸/外國嘅IP囉。

回覆 6# cy8

你個router set係 香港就梗係香港ip啦,
   要大陸/外國ip, 就張router set 係連大陸/外國, 或者連大陸/外國嘅VPN SERVER,

回覆  cy8

你個router set係 香港就梗係香港ip啦,
   要大陸/外國ip, 就張router set 係連大陸/外國 ...
st1000 發表於 2015-5-19 11:37

唔好意思,小弟是新手。唔太識得設定VPN。
請問在totolink a2004ns 裡系邊個位置度set呢?
是不是在VPN設定裡,在vpn帳號同密碼輸入大陸/外國 的VPN server 資料呢?

謝謝

唔好意思,小弟是新手。唔太識得設定VPN。
請問在totolink a2004ns 裡系邊個位置度set呢?
是不是在VPN設 ...
cy8 發表於 2015-5-19 13:04

你分到vpn server 同vpn client 未?
a2004ns 無 client,只有server!