香港行貨a2004ns刷iptime會唔會冇保養

香港行貨a2004ns刷iptime會唔會冇保養

需要維修服務時刷反Totolink 便可

kccl 發表於 2015-5-27 12:32

Thank you

kccl 發表於 2015-5-27 12:32

唔好咁天真啦! Boot 唔起仲可以刷番Totolink先番廠?

唔好咁天真啦! Boot 唔起仲可以刷番Totolink先番廠?
30624700 發表於 2015-5-27 15:37

Boot 唔起即係代理都開唔到機,咁又有乜好擔心?連刷返Totolink 都慳返

Boot 唔起即係代理都開唔到機,咁又有乜好擔心?連刷返Totolink 都慳返 ...
kccl 發表於 2015-5-27 15:48

讀粒Flash 睇你之前Flash  過乜版有幾難? 代理都唔識嘅話叻極有限,唔好祈望代理比到咩technical support

30624700 發表於 2015-5-27 15:37

boot唔起,你覺得代理知道咩?代理係咪咁勁,讀粒flash啊

平成咁, 你去保養都蝕車錢..

boot唔起,你覺得代理知道咩?代理係咪咁勁,讀粒flash啊
ip4368 發表於 2015-5-27 15:57

Boot得起仲可以flash 番舊firmware即係正常啦,仲有無需要返廠?

Boot得起仲可以flash 番舊firmware即係正常啦,仲有無需要返廠?
30624700 發表於 2015-5-27 16:16

硬件問題呢?
同埋而家通常係唔會同你慢慢check,有問題一換一,check既成本分分鐘貴過換部新既比你