[操作疑難] Cisco Router - saving configuration problem

I have a cisco 2811 Router.
After I configure the router, I run "copy run start" command.
Then I run "reload" command to restart the router for verify it saved or not.
After the router restart, it prompt me :
"Would you like to enter the initial configuration dialog? [yes/no]:"

and I said "no" here
I run "sh run" command.
All configuration gone.

But I run "sh start" command.
All configuration appear in startup-config.

It seems the router cannot read "startup-config"
How to fix the issue?

******************************************************************************
***Additional information***
Router#dir flash:
Directory of flash:/

    2  -rw-    51422612  Jun 28 2010 11:01:50 +00:00  c2800nm-advipservicesk9-mz.124-15.T13.bin

256507904 bytes total (205082624 bytes free)
Router#dir nvram:
Directory of nvram:/

  238  -rw-         802                    <no date>  startup-config
  239  ----          24                    <no date>  private-config
  240  -rw-         802                    <no date>  underlying-config
    1  -rw-           0                    <no date>  ifIndex-table
    2  ----          51                    <no date>  persistent-data
    3  -rw-        2945                    <no date>  cwmp_inventory

245752 bytes total (239754 bytes free)
Router#dir system:
Directory of system:/

  180  drwx           0                    <no date>  cme
    2  -r--           0                    <no date>  default-running-config
  187  dr-x           0                    <no date>  fpm
    3  drwx           0                    <no date>  its
  167  dr-x           0                    <no date>  memory
    1  -rw-         801                    <no date>  running-config
  166  dr-x           0                    <no date>  vfiles

No space information available
Router#
******************************************************************************
Thanks BIG Bro!!!

本帖最後由 雯雯 於 2015-6-6 13:29 編輯

回覆 1# X-Engineer

try command "copy start run" or "write".

TOP

Please check the configuration register.

www.cisco.com/c/en/us/support/docs/routers/10000-series-routers/50421-config-register-use.html

TOP

en
conf t
config 0x2102

TOP

should be confreg 未轉

TOP

use "wr" la

TOP