有關TCP/IP File and Printer sharing

其中一個步驟係...:
新增不同電腦的username及 password 在各電腦上
例如有2部電腦, 分別名稱為PC-A 及 PC-B ,使用者為 UserA 及 UserB
那麼便要在PC-B上加入 UserA使用者, 而 PC-A 上亦需要加入 UserB使用者

咁當我每一次開機時咪要揀返我自己原本個user?
請問有咩方法可以唔洗下下登入都要click一次個user name

Thank you so much!!!