請求推薦HKBN1000M Router

來緊會轉HKBN 1000M,請問邊個Router會配合的最夾,係唔係Asus 有個ac67u? 會BT,打PlayStation同睇電視盒。謝謝。

Netgear R7500比較附合你要求~~

回覆 1# marmot
Budget?

Netgear R7500比較附合你要求~~
bishop168 發表於 2015-6-26 03:22

師兄請問點解?唔該。

回覆  marmot
Budget?
watson852 發表於 2015-6-26 08:44

我看過Asus ac67u 同樓上師兄講既Netgear都要1.7K,睇來冇得走。

回覆 5# marmot
如果你仟零BUDGET、我建議你用Vigor2120n-plus ,呢隻嘢我幫兄弟間OFFICE SETUP好用到宜家都無咩問題!
佢用途係比10個人上網、DOWNLOAD FILE, VPN返公司囉嘢、有客上嚟開會用WIFI上網!
比條LINK你參考下啦、而家街價我見到賣1300左右!
http://www.jumbo-computer.com/pr ... sc=2120n&sort=0

我看過Asus ac67u 同樓上師兄講既Netgear都要1.7K,睇來冇得走。
marmot 發表於 2015-6-26 14:38

should be ac87u / ac68u haha

師兄請問點解?唔該。
marmot 發表於 2015-6-26 14:36

r7500 個Dynamic QoS 唔少好評,針對Vedio/Gaming/瀏覽網頁/BT這四大部分,讓BT下載不再影響其他應用,是非常方便的一個功能

marmot 發表於 2015-6-26 14:38

68u
根本冇得比....

多謝大家,收到,會去馬Netgear R7500.