老電上網續約有冇伏

300M(24個月) +6GB CSL SIM(12個月) =$168

有冇咁便?

PS 公屋

咁都話平?是但一間都唔駛168

300M(24個月) +6GB CSL SIM(12個月) =$168

有冇咁便?

PS 公屋
肥寶 發表於 2015-7-10 18:04

你中左伏啦, 香港無一間ISP叫上網行, 你比人呃左

咁都話平?是但一間都唔駛168
citi321 發表於 2015-7-10 18:07

6GB SIM 出面做緊幾百蚊一個月

你中左伏啦, 香港無一間ISP叫上網行, 你比人呃左
Moga 發表於 2015-7-10 18:07

改返

(認真) 抵唔抵?係咪4G

改返

(認真) 抵唔抵?係咪4G
肥寶 發表於 2015-7-10 18:11

無得話抵唔抵....

每個地區收費都唔同價.......

但對比好多人只有8M仲要2百幾1個月....你已經係好好

298 8M PDDW中
樓主知足吧

一d 都唔平
新客$165 有500M, 包戶外wifi,  有$500 coupon,  又有csl 6gb sim 24 個月, 未計街霸私人回水同免安裝費。
200M 只係$138 都有晒上面堆野

有冇咁便?

PS 公屋
肥寶 發表於 2015-7-10 18:04

where is 老電 續約 link?

hkbn is easy to find

一d 都唔平
新客$165 有500M, 包戶外wifi,  有$500 coupon,  又有csl 6gb sim 24 個月, 未計街霸私人回水 ...
winsel 發表於 2015-7-10 21:36

續約唔同新客. 如果你由叧一間ISP轉過去就可能有你講個尐. 老電續約向來無乜jetso. 唔加你價已經偷笑. 我直成過晒合約期大半年都無電話來同我講續約.