[操作疑難] a2004ns 天線位鬆??

大家部totolink a2004ns 2.4GHz 天線位有冇鬆的情況?
2.4GHz 果2條天線卡係斜果個位, 輕力掂天線會輕易上下搖擺
5GHz 果2條就冇問題, 輕力掂天線唔會搖來搖去

想睇下大家有冇相同情況

仲玩totolink 最新後門皇喎~

maxlau1985 發表於 2015-8-2 16:38

出左咩事?

出左咩事?
bbq88 發表於 2015-8-2 18:30

最新firmware已經fix左個bug

最新firmware已經fix左個bug
321 發表於 2015-8-2 20:23

請問如何更新

請問如何更新
9s9s9 發表於 2015-8-2 20:50

上官網DL新 Firmware 之後LOGIN 番個 router 更新

maxlau1985 發表於 2015-8-2 16:38

唔係要幫totolink 講好說話
其他牌子都有被爆有後門但唔多覺有咩回應
但呢次 totolink 係短時間內更新大部份型號fw已經係後門(佢地話係bug)事件中反應極快既牌子
當然新版仲有其他bug冇人敢講

上官網DL新 Firmware 之後LOGIN 番個 router 更新
金比 發表於 2015-8-2 22:55

thx
但個綱說明唔SUPPORT港行版都可以嗎
http://www.totolink.net/
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

thx
但個綱說明唔SUPPORT港行版都可以嗎
9s9s9 發表於 2015-8-3 00:55

你去選番H K都係出呢句,你驚D咩?
紅色字講得好清楚

回覆 8# 9s9s9

都冇話唔support HK
TOTOLINK (Hong Kong) facebook page 都係叫人去totolink.net download firmware

大陸,台灣,南韓先係唔support
佢地有自己官網

大家2.4GHz 天線有冇鬆的問題??
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊