[教學] Apple 發佈的 iPad Pro, Iphone 都support MU-MIMO

MU-MIMO 終於有 Device 出來啦,

見到 Apple 發佈的 iPad Pro, Iphone  好大隻字寫住 MIMO。。

MU-MIMO 終於有 Device 出來啦,

見到 Apple 發佈的 iPad Pro, Iphone  好大隻字寫住 MIMO。。 ...
Its 發表於 2015-9-10 17:34

ching ..... MU-MIMO and MIMO is different thing MIMO 出左好耐ga la , MU-MIMO 先係新野

MIMO = 多過一天線同時transmit ex:2T2R, 3T3R.....
MU-MIMO = 多過一個device 同時MIMO....

今期6S終於有LTE-A同2T2R MIMO,不過又係得個炒字,都唔知幾時先買到

今期6S終於有LTE-A同2T2R MIMO,不過又係得個炒字,都唔知幾時先買到
moonless 發表於 2015-9-10 21:59

睇下你係唔係真用家﹐肯唔肯跟台出囉。

睇下你係唔係真用家﹐肯唔肯跟台出囉。
peter_chan 發表於 2015-9-10 22:17

用緊CSL,為咗個LTE-A舊年先棄iphone出咗部Note4,依家仲有約係身

用緊CSL,為咗個LTE-A舊年先棄iphone出咗部Note4,依家仲有約係身
moonless 發表於 2015-9-10 22:21

加監 OR 出多個number