唐樓食8M down大容量game點算好

本身硬食緊PXXW 8m上網,speed test得個6.7m/s
呢排down番gta5同fd玩,點知得個2xx-3xxkb/s.......有時好少少7xx
隻game 60GB都唔知要down到幾時,一down又做唔到其他野,網速比佢扯哂

想問下有冇d 咩上網卡平平地有幾廿GB比我down
唔知router係唔係一個問題,用緊n年前d-link DIR-605L,不過應該有突......

轉用4g?

買碟

本身硬食緊PXXW 8m上網,speed test得個6.7m/s
呢排down番gta5同fd玩,點知得個2xx-3xxkb/s.......有時好少少 ...
fftsabc 發表於 2015-9-13 12:50

瞓覺嗰陣開住部機嚟Download囉。

轉用4g?
kofz 發表於 2015-9-13 13:22

details ??

回覆 3# 戀人未滿

之前買左數位版

瞓覺嗰陣開住部機嚟Download囉。
mdws2002 發表於 2015-9-13 13:49

問題係downdown下有時連接中斷,要禁個retry制.....

$118 3 corp plan...
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... age%3D5&page=18
HKJC
美心
Aecom
MTR
太古
國泰
DHL
Linklaters
HSBC/恆生
星島

呢排down番gta5同fd玩,點知得個2xx-3xxkb/s.......有時好少少 ...
fftsabc 發表於 2015-9-13 12:50

買張數馬窿80蚊儲值卡, 鴨記有賣$50蚊張,
夠開3日(72小時) 4G, 無限速無限量,
應該夠你用

唔好上3果個PLAN, 得5GB FUP, 之後得128kpbs,